Inici  >>  Professors  >>  Antonio Millán-Gómez
Antonio Millán-Gómez
Castellano
 

Departament d'Expressió Gràfica Arquitectònica I. Catedràtic d'Universitat.

Assignatures:

REPRESENTACIÓ ARQUITECTÒNICA I (GEArq) Responsable
REPRESENTACIÓ ARQUITECTÒNICA III (GEArq) Responsable


Producció científica

Antonio Millán-Gómez és arquitecte, doctor des de 1981, professor titular el 1984 i catedràtic de Representació Arquitectònica (1991). Senior Lecturer en el Laboratori Internacional d'Arquitectura i Disseny Urbà ILA&UD a Siena i Urbino (1985, 1986, 1992), on va participar en les activitats d'alguns membres del Team X. First Prize/ Award de la European Associaton for Architectural Education el 1991, del qual va ser Jurat el 1993.

Convidat a les Sessions Prèvies a la Directiva per a l'Ensenyament de Projectes i Projectes Fi de Carrera realizades a Brussel·les amb el Advisory Committee, 1993.

Membre de la Comissió del Pla d'Estudis 1992 en ETSAV_UPC, va desenvolupar la seva activitat en diversos Tallers d'Arquitectura i Projecte (Gran Escala, Projectes de Programa complex, Equipaments de Gran Llum) fins a 2005. Col·labora habitualment a Rev. EGA-Expresión Gráfica Arquitectónica, PPA (Proyecto, Progreso y Arquitectura), i en els seus Congressos Internacionals, així com en els International Space Syntax Symposia.

Ha dirigit diverses tesis doctorals, àmpliament consultades a la xarxa TDX. Coordina en l'actualitat el Programa de Doctorat de UPC_Barcelona TECH “Comunicació Visual en Arquitectura i Disseny”. Ha participat en diversos tribunals de PFC en tots els nivells: com a Vocal, Secretari i President, actuant en l'actualitat com a Secretari del Tribunal d'Homologació, i col·labora en l'actualitat en les Unitats Bàsiques on desenvolupa la seva activitat acadèmica

Va representar els professionals a finals dels 1980s i principis de 1990s dins del C.O.A.C.,  i ha exercit la professió a Espanya i el Regne Unit.